Windows XP & Microsoft Office ke dalam PC anda..!

Tidak perlu lagi mengupah orang lain..!

Windows XP adalah salah satu daripada sistem operasi (OS – Operating System) yang di keluarkan oleh Microsoft. Windows XP yang disertakan dengan Microsoft Office telah mendapat sambutan yang cukup menggalakkan di kalangan pengguna komputer di seluruh dunia termasuk di Malaysia sehingga ke hari ini.

Namun demikian, di sebalik penggunaan komputer dan perisian ini, ramai yang tidak tahu bagaimana proses pemasangan perkakasan dan installation Windows XP ini dilakukan. Ramai juga yang ingin mengetahui dan mempelajari bagaimana proses pemasangan Perkakasan Komputer, Windows XP & Office itu dilakukan. Ini ditambah lagi bila berlaku gangguan dan kerosakkan Sistem Operasi Windows XP.

Dapatkan di http://www.rahsiakomputer.com/bpi/index.php?ref=panduanhidup atau klik disini

Salam…

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya…

pelajar: “guru, apakah erti cinta..? bagaimanakah saya boleh mendapatkannya…?”

guru: “ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana. berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta”.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: “mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun…?”

pelajar menjawab: “saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak mengambil sebatang pun akhirnya”.

gurunya menjawab: “ye, itu lah cinta…”

dihari lainnya pula pelajar tersebut bertanya kepada gurunya, apa itu perkahwinan…?

guru: “ada hutan yang subur didepan sana. berjalanlah kamu. tapi janganlah kamu sesekali mengundur kebelakang. tebanglah sepohon pokok saja. dan tebanglah jika kamu merasakan bahawa pohon tersebut adalah yang paling cantik,segar dan tinggi, kerana kamu telah menemukan apa itu perkahwinan”.

pelajar tersebut pun berjalan, dan tidak berapa lama, dia datang semula dengan membawa sepohon kayu, walaupun pohon tersebut tidaklah berapa segar, cantik dan tinggi pada pandangan guru tersebut.

maka gurunya pun bertanya: “mengapa kamu memotong pohon seperti ini….?”

pelajar itu menjawab: “sebab, berdasarkan pengalaman ku sebelum ini, aku hanya berjalan separuh daripada hutan tersebut dan aku takut akan kembali dengan tangan kosong. jadi saya mengambil kesempatan menebang pohon ini lalu dibawa kesini. pada pandangan saya ianya adalah pohon yang terbaik buat saya. saya tidak mahu kehilangannya atau menyesal kerana tidak memilihnya…”

maka guru itu menjawab: “itulah perkahwinan…….”

Kesimpulannya… janganlah terlalu memilih, tiada manusia yang sempurna di dunia ini.
Kalau dah dapat yang rasa macam ok jer tu.. rembat je cepat..

Lepas tu, cepat-cepat kumpul duit kahwin dan langsungkan perkahwinan..
Kalu tak cukup duit nak buat kahwin, jangan risau, boleh gi website:

http://www.maskahwin.com/index.php?ref=safia

Nak tahu, usah bertangguh lagi, dapat buku yang dapat membantu anda. Secara terperinci, maklumat berkaitan buku seperti berikut:

Tajuk : Maskahwin Yang Hilang
Description : Panduan Mengumpul Wang Perkahwinan Untuk Bakal Pengantin
Penulis : M. Sufiz
Format : Ebook
Harga : RM15
Komisyen : RM5 setiap jualan

“Jangan tunggu lama-lama, nanti dia dikebas orang oi!”

Klik disini sekarang untuk dapatkannya: http://www.maskahwin.com/index.php?ref=safia
Insyallah, dapat membantu.

Salam sejahtera semua,

Saudara Mawardee, telah menyediakan sebuah ebook berkaitan ClikBank yang boleh dijadikan panduan untuk semua. Ebook ini mempunyai rahsia dari ribuan Pakar Pemasaran Internet (IM) yang disembunyikan dari pengetahuan anda. Walaupun ebook Clikbank berharga RM49.00, namun ianya disertakan dengan bonus-bonus tambahan yang berguna untuk anda.

Jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini, kerana ia bakal merubah kehidupan anda tidak lama lagi….. atau anda menyesal di kemudian hari.

http://www.panduanclickbank.com/index.php?ref=safia

Untuk maklumat anda, tempahan ebook ini telah mencecah RM9,300 sebelum ianya dilancarkan.

Mahukah anda menerima cek sampai ke depan pintu rumah anda sebanyak 2 kali sebulan?

Dapatkan ebook ClikBank disini

Jangan ketinggalan ianya berguna kepada anda.

http://www.panduanclickbank.com/index.php?ref=safia

Salam sejahtera semua,

Semalam semasa berada di MPH Mahkota Parade, Melaka saya telah membeli buku tulisan Ifran Khairi, seorang anak muda yang memperolehi untung bersih RM 1 juta dari modal awal RM500 ketika berusia 25 tahun.

Buku setebal 132 mukasurat dengan harga RM39.90. Buku ini padat dengan Tip Jutawan dengan ilustrasi dan mempunyai isi kandungan yang bagus. Muka hadapan tertulis kata-kata “menjadi Jutawan bukan mustahil!, satu langkah mudah boleh merubah masa hadapan anda!“.

Saya ke laman web Ifran Khairi: sedikit petikan dari belakang buku yang boleh disiarkan:

“Menjadi seorang jutawan merupakan impian semua orang. Membaca pengalaman seorang yang telah pun mencapai taraf jutawan ialah tindakan yang paling wajar.

Buku ini bukan tentang perniagaan Internet. Irfan Khairi berkata dia merancang untuk menjadi jutawan ketika berumur 18 tahun. 3 tahun kemudian barulah beliau berjumpa dengan perniagaan yang kebetulan melalui Internet. Katanya lagi “Sesiapa sahaja boleh menjadi jutawan.”

Anda juga. Anda boleh menjadi jutawan dalam bidang yang anda ceburi sekarang! Bagaimana? Buku penuh warna warni ini memberi senarai panduan dalam bentuk yang paling mudah berserta ilustrasi menarik!

Jika anda berhasrat memilikinya boleh mendapatkannya di MPH atau membuat pembelian secara online:

http://www.irfankhairi.com/blog/nota-jutawan-nota-motivasi/

Harap anda tidak ketinggalan mendapatkannya.

Salam hormat,

Jangan sangka bahan percuma tidak berkualiti!

Tapi saya akui yang perkara begini memang jarang berlaku… kerana kebanyakan produk percuma yang diedarkan tidak menepati citarasa saya.

Jadi, berikan perhatian kepada apa yang saya ingin kongsi bersama di sini.

Video Percuma Dot Com ” adalah produk terbaru keluaran saudara Zamri Nanyan dan Mohd Sufian.

Sekali lihat, memang saya tidak menyangka yang ianya diberikan tanpa sebarang caj.

11 Video Tutorial… Percuma?

Pasti anda pun kurang percaya.

Apa yang saya buat seterusnya ialah mendaftar di laman web tersebut, dan anda juga boleh berbuat demikian di: http://videopercuma.com/r/udin9968

Wow! Selepas menonton beberapa video tutorial yang diberikan, saya terkejut kerana saya pernah melihat video tutorial sebegini dijual di internet pada harga USD$24.95.

Dan lagi, Video Percuma yang diberikan oleh Zamri Nanyan dan Mohd Sufian adalah di dalam Bahasa Malaysia – sesuatu yang belum pernah dilakukan sebelum ini.

Saya menonton satu per satu video tutorial yang diberikan dan terus terang saya katakan yang video- video ini memang hebat dan mampu menerangkan beberapa perkara yang begitu penting untuk seseorang memulakan perniagaan internet pertama mereka.

Belum sempat rasa teruja saya hilang, saudara Zamri Nanyan memberikan satu lagi kejutan dengan video tutorial istimewa beliau.

Saya tak pasti jika beliau membenarkan saya menceritakan mengenai video istimewa ini di sini, namun saya rasa kurang puas sekiranya saya tidak nyatakannya di sini.

Video Percuma dot Com ” bukan sekadar video percuma yang memberikan ilmu yang berguna kepada anda, tetapi ianya juga satu sistem pemasaran viral yang mampu menjana pendapatan tambahan kepada anda… dan segalanya ada dinyatakan di dalam video istimewa ini.

Jika anda tidak mempunyai laman web sendiri dan mahu menjana pendapatan sebagai affiliate, inilah laman web yang anda cari-cari selama ini.

Cuma ikuti arahan di dalam video istimewa yang disediakan, mulakan promosi dan anda mampu membina pendapatan dari 9 sumber yang disenaraikan.

Inilah yang dikatan multiple streams of income.

Hebat, bukan?

Baiklah, saya tak dapat cerita dengan lebih lanjut mengenai video istimewa ini kerana anda juga boleh menontonnya sendiri.

Cuma daftar melalui link di bawah dan pastikan anda menonton ke semua video yang disediakan
(termasuk video istimewa yang saya nyatakan di atas).

http://videopercuma.com/r/udin9968

Salam sejahtera semua

Sebelum ini Daegan Smith dan Zamri Nanyan telah menerbitkan sebuah buku yang bertajuk “The Ultimate Blueprint Of Internet MLM Success” dan buku ini dijual di Amazon.com pada harga USD$39.95. (Wow! Mahal tu)

Jika anda berada di Malaysia, anda masih bertuah kerana dapat membeli buku ini pada harga yang sangat murah iaitu cuma RM29.90 (jangan beli di Amazon.com).

Kini, ada satu lagi berita baik untuk anda!

Buku “The Ultimate Blueprint Of Internet MLM Success” telah diterjemahkan ke dalam bahasa Malaysia. Tajuk yang diberikan ialah “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” dan ianya boleh diperolehi di MPH Bookstore atau kedai-kedai buku berdekatan pada harga RM29.90.

Buat masa yang terhad, Zamri Nanyan sedang menjalankan promosi memperkenalkan buku ini kepada orang ramai dan beliau sedang memberikan satu bab percuma daripada buku ini kepada sesiapa sahaja yang layak.

Untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan bab percuma buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini, sila lawati link di bawah:
http://rahsia.bisnesdigital.com/perniagaan-internet/
bab-percuma-dari-buku-rahsia-bisnes-mlm-di-internet

Anda juga diberikan “Isi Kandungan” buku ini serta sedikit komen penulis mengenai buku terbaru ini. Jadi, klik link di atas dan jangan lepaskan peluang untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa yang ada di dalam buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini.

Saya sudah dapat bab percuma buku ini. Anda bila lagi? 🙂

Salam sejahtera semua,

Hari ini, saya melayari laman web Sdr Shamsuriyadi, saya terperanjat besar apabila mendapati shamsuriyadi menulis tentang MIRSB – Monsun Biz, Callcenter, Payment Gateway, Bossmailer. Saya kira beruntung tidak menyertai MIRSB jika apa yang diperkatakan Sdr Shamsuriyadi benar-benar berlaku. Apa yang menarik perhatian saya adalah 253 orang yang telah memberikan “Pandangan saya terhadap MIRSB -Monsun Biz, Callcenter, Payment Gateway, Bossmailer”. Maklumat lanjut boleh diperolehi di laman web
http://www.shamsuriyadi.com/2008/03/27/pandangan-saya-terhadap
-mirsb-monsuncallcenterpayment-gatewaybossmailer/

Jika anda rasakan saya menipu atau kurang percaya anda boleh melayari laman web Sdr Shamsuriyadi :
http://www.shamsuriyadi.com/2008/03/27/pandangan-saya-terhadap
-mirsb-monsuncallcenterpayment-gatewaybossmailer/

Salam sejahtera semua,

Hari ini hari bertuah saya kerana setelah sekira lamanya belajar, akhirnya dapat jua laman blog atas nama sendiri dapat diwujudkan.  Laman blog ini masih dalam pembinaan dan akan dipertingkatkan dalam masa terdekat.

Anda boleh dan diberikan peluang untuk berkongsi apa jua masalah demi kebaikan bersama.  Saya yakin, apa yang anda perolehi disini akan memberi manafaat berguna jika tidak hari ini bukan untuk akan datang.  Jika terdapat sebarang masalah, sila hubungi saya menerusi alamat email berikut:  klikdapatduit@gmail.com.

Sampai jumpa lagi.

Safiudin Abd Advis